Att vara eller inte vara

Året 2020 kommer att gå till historien. Därom råder ingen tvekan. När jag skålade in tolvslaget den 31 december 2019 döpte jag 2020 till ”förändringens år”. Inte kunde jag ana att det var en förändring i den här omfattningen vi skulle vara med om. Och det är inte bara pandemin som sådan som har drabbat oss, med allt vad det innebär för människors hälsa. Hela samhället har påverkats. Och vardagen består av digitala möten och inte minst digital trötthet, hemarbete, en ansträngd sjukvård, en kultursektor som går på sparlåga, ökad arbetslöshet och samtidigt allt fler som lider av stress. För att bara nämna några förändringar.

Att driva ett företag som bygger på att träffa människor har inte varit lätt. Året har varit ryckigt och många snabba beslut har fått tas. Jag är så oändligt tacksam mot er som fortsatt komma till kurserna, fysiskt eller digitalt. Ni har betytt allt för att verksamheten ska kunna fortsätta.


Nytt kapitel för Urban Balance club

Även om tiden är svår och framtiden oviss, så har jag bestämt att the Urban Balance club ska satsa sig ur krisen. Yoga och naturnärvaro behövs nu mer än någonsin!! Det innebär att jag från och med årsskiftet kan erbjuda dig att komma till en alldeles egen Urban Balance-studio – ett helt eget sammanhang att träffas fysiskt på. Men också självklart även fortsättningsvis digitalt. Vår nya yoga kula (På Sanskrit betyder kula familj, gemenskap, en värmande och välkomnande klubb) ligger i södra Lund, nära St Lars-parken och Klostergården, närmare bestämt på Sunnanväg 18E. Här kommer det finnas en varm och välkomnande plats där du kan hitta lugn, bygga styrka och rörlighet. Hit kan du komma precis som du är, gå på kurs, ta en kopp te, småprata lite eller kika på alla de fina, hållbara och miljövänliga kläder, yogamattor, bolster och schampo med mera som kommer att finnas till försäljning.


Hållbarhet i konceptet

Du som varit i kontakt med Urban Balance club tidigare vet att jag brinner för naturen och för hållbarhet i alla dess former. Nu kommer de värderingarna lyftas ytterligare i den nya lokalen.

Urban Balance club står för hållbarhet ur ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt perspektiv. Men även hållbart i betydelsen – för ett hållbart liv – det vill säga för ett ökat välbefinnande i din vardag för dig som kommer på kurs. Därför vill jag att du ska kunna komma precis som du är, och känna dig som hemma. Tillsammans skapar vi små grupper med familjär stämning, där vi utvecklas gemensamt. Därför ser jag det också som viktigt att i första hand ha kurser på minst 5 gånger. Helst att du kommer 10 eller till och med 15 gånger. På så sätt skapar du en regelbundenhet i din träning och i ditt möte med yogan, gruppen och dig själv. Mycket i samhället idag är drop-in, flexibelt och flyttbart. Det är skönt att ha en tid, en dag, en rutin som du inte ruckar på. Din tid. Bara för dig.

Hos Urban Balance club ska du kunna känna dig trygg med att det finns relevanta försäkringar, att alla som jobbar här har utbildning och certifieringar, och att alla produkter, möbler och material som Sälje eller används i lokalen är miljövänliga och företrädesvis lokalproducerade. Det gäller faktiskt hela verksamheten. Det vill säga allt från städartiklar till yogamattorna på golvet. Om du hittar en mindre miljövänlig produkt så är det troligtvis så att den är köpt second-hand. Vilket är ännu bättre för miljön! 🙂


Följ med på vägen mot vår nya yogastudio

Nu börjar den nya resan mot vår egen gemensamma yoga kula. Var med aktivt, kommentera och bidra med förslag på materialval och hjälp mig skapa vår gemensamma studio. Det gör du genom att följa Urban Balance club på Facebook och/eller Instagram. Där kan du se hur studion växer fram, ”träffa” de nya yogainstruktörerna, kika på vårens schema och annat spännande som dyker upp längs resans gång.

Jag önskar dig varmt välkommen till the Urban Balance Club 2.0.

Namaste /Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *