Priser och villkor

Här nedan ser du priserna för våra löpande yogakurser.

En kurs dvs 5 ggr: 930:-

För 2 kurser dvs 10 ggr: 1800:- .

För 3 kurser dvs 15 ggr: 2600:-

—————————


De flesta kurser är planerade för 15 eller 20 gånger om inget annat sägs på kursens informationssida. Du anmäler dig till 5, 10, 15 eller 20 gånger i taget. I de fall det är för få anmälda så förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen.


Priser skogsbad, retreats mm

Söker du pris för breathwalk/yogapromenad, skogsbad, naturturer, retreats eller workshops så kika under respektive arrangemang. Priserna för dem varierar och beror på vad som ingår.


Drop-in

Det finns möjlighet till drop-in i mån av plats. Pris 195 kr/gång. (185 kr/gång för dig som går annan kurs hos oss) Betalas med Swish på plats innan klassen börjar. Maila och anmäl dig till yoga@urbanbalanceclub.se eller respektive yogalärare innan passet.På plats eller digitalt

Alla kurser erbjuds både i studio och digitalt. Det gäller så länge Corona-restriktionerna gäller och så länge som den kurs du anmält dig till pågår. Det vill säga, har du anmält dig till en kurs och kryssat i att du bara kan tänka dig att följa kursen digitalt så har du också rätt att göra det så länge som kursen pågår.


Missat kurstillfälle

Har du svårt att komma alla gångerna på en kurs? Det finns alltid möjlighet att ta igen ett eventuellt missat kurstillfällen. Vår ambition är att du ska få det antal yogaträffar du betalt för. Därför har du möjlighet att ta igen en missad klass lite längre fram på samma eller annan kurs. Det gäller dock i mån av plats på den kursen samt också inom två månader från det datum du missade tillfället.


Kombinera kurser

Vill du yoga mer än bara på en kurs? Självklart får du då rabatt! Anmäler du dig till två 10-gångskurser får du 5% rabatt på ena kursen och anmäler du dig till tre 10-gångskurser får du 10% rabatt på ena kursen. Väljer du två stycken olika 15-gångskurser får du 15% rabatt på den ena kursen. (Gäller kurser som går inom samma period dvs våren eller hösten).


Rabatterna går ej att kombinera. Är du osäker på vad det kommer att kosta dig så hör av dig till hej@urbanbalanceclub.se. Men självklart är vi sååå glada för dig som är en återkommande kund så vi vill alltid hitta bra pris för dig.


Hur fungerar det med kurser under året?

De flesta av våra kurser går en hel termin. Det innebär att anmäler du dig till Restorative yoga på torsdagarna kl 19.00 i januari så kommer den kursen finnas tillgänglig fram till sommaren. Totalt 15 eller 20 gånger. Du kan anmäla dig till 5, 10, 15 och ibland 20 gånger i taget. Vi har uppehåll i våra ordinarie kurser under skolloven dvs sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov. Då gäller annat kursschema, klippkort, drop-in-schema och workshops. Separat information kommer för varje lov.


Kursindelning 2021

Våren innehåller:

Vinterkurs: v 3 t o m 7
(v 8 är sportlov med workshops och drop-in)

Vårvinterkurs: v 9 t o m 14
(v 13 är påsklov med workshops o drop-in )


Vårkurs: v 15 t o m 19

Försommarkurs: v 20 t o m 24


Sommaren:

Sommar- och utomhuskurser: v 25 t o m v 33


Hösten innehåller:

Sensommarkurs: v 34 t o m 38

Höstkurs: v 29 t o m 43
(v 44 är höstlov och annat utbud gäller)

Vinterkurs: v 45 t o m 49


Julhelgerna:

Wokshops och drop-in: v 50 t o m v 2.


Villkor och avbokningsregler 

Anmälan är bindande. För avbokning två veckor innan kursstart erbjuds återbetalning på 50% av kursavgiften. Avbokning senare än två veckor innan kursstart erbjuds ingen återbetalning. Vid hälsoproblem erbjuds återbetalning med 50% mot sjukintyg.

Dina uppgifter används endast för att kunna skicka faktura, information och förslag på aktuella kurser mm. the Urban Balance club delar aldrig information med tredje part. Du kan när som helst be att samtliga uppgifter du lämnat ska tas bort från vårt register.

Meddela om du har någon skada, problem med blodtryck, psykisk obalans, graviditet eller något annat som du tror kan påverka din medverkan. Om du har en allvarligare skada så rådgör först med din läkare innan du anmäler dig.